Beplantingsplan

Je wilt de beplanting van je tuin veranderen maar welke plant zet je nu waar? Bij STHY_Interieur_en_tuin kies je uit de volgende opties:

 • Advies over een deel van je tuin, maximaal 20m2. (€59,50)
  We komen thuis bij je langs voor een adviesgesprek van ongeveer 1 uur waarin we je tips geven over een moeilijke hoek in je tuin.
 • Tuinschetsservice aan huis (€105*)
  We vragen je van tevoren een plattegrond (liefst op schaal), een moodboard en een pakket van eisen aan te leveren**. Op basis hiervan maken we in ongeveer 2 uur tijd een grove indeling van planten zodat je je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden van je tuin. **hoe je dat doet wordt uiteraard allemaal van tevoren uitgelegd.
 • Beplantingsplan-op-maat (€225*)
  Wil je dat we de tuinschets voor je uitwerken naar een beplantingsplan op schaal, dan kan dat natuurlijk ook! Je krijgt een beplantingsplan waarmee je zelf aan de slag kunt.

*Bij alle bovenstaande opties geldt dat wanneer de afspraak langer duurt dan de gestelde tijden, er per kwartier €12,50 extra in rekening kan worden gebracht. Bij de prijzen is uitgegaan van een gemiddelde tuin van ongeveer 100m2. De gestelde tijden zijn hiervoor meestal voldoende. Bij een grotere tuin zal het mogelijk wat langer duren. Uiteraard waarschuwen we tijdig als er meer tijd nodig is. 

 • Volledig beplantingsplan (offertebasis)
  Ben je op zoek naar een volledig beplantingsplan op schaal, inclusief plantenlevering, dan maken we graag een offerte voor je.

Ja, ik wilUw naam *

Uw e-mailadres *

["Verzenden"]