Huis

Veranderingen in je huis: ze lijken soms niet op te houden.

  • je gaat verhuizen of verbouwen;
  • er komt een kleintje bij of je tiener wordt een echte puber die zijn eigen plekje nodig heeft;
  • je keuken of badkamer kan wel een update gebruiken;
  • je wilt een fijne werkplek in de woonkamer creëren, die niet teveel opvalt als je ’s avonds of in het weekend visite hebt;
  • je bent aan een nieuwe indeling toe, maar wat past er en hoe zet je je meubels het beste neer;
  • je zoekt een slimme oplossing om op te ruimen;
  • of je nu alles nieuw wilt of gehecht bent aan je huidige meubels: jouw keus, je hoeft echt niet gelijk alles op Marktplaats te zetten of naar de Kringloop te brengen.

Hoe je richt je huis fijn en gezellig maar ook praktisch in en hoe voorkom je dat je de verkeerde keuzes maakt? Meubels vervang je al niet makkelijk, maar een keuken of een badkamer die niet logisch is ingedeeld, daar zit je jaren mee. Wat is voor jou de beste indeling en hoe voorkom je dat je in het vuur van je enthousiasme te grote of juist te kleine meubels aanschaft of een te kleine doorgang overhoudt tussen je kookgedeelte en je keukenkastjes?

STHY interieur helpt je door je wensen en eisen op een rij te zetten en de goede keuzes te maken. Daardoor is de kans op miskopen kleiner en hoef je je niet jaren te ergeren aan een verkeerd gekozen bank of een te klein werkblad in de keuken. En daardoor geniet je meer van JOUW huis.

Misschien heb je genoeg aan een uur brainstormen, misschien wil je een totale make-over. Wil je een schets waarop globaal aangegeven is wat de meest praktische – maar natuurlijk wel leuke, gezellige indeling – of wil je een compleet uitgewerkte tekening met maten en 3D-tekeningen om je een beeld te geven hoe het eruit gaat zien en misschien zelfs een lijst met aan te schaffen meubels? Ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden en niet te vergeten de onmogelijkheden en zoek de beste oplossing voor jou. Verdere informatie over mijn prijzen vind je hier