Tuin

Tsja en dan is binnen alles naar je zin, maar als je naar buiten kijkt denk je: hoe gaat dít ooit iets worden? De tuin is een puinhoop en past absoluut niet bij je. Je wilt gewoon een leuke, anders dan andere, tuin maar hoe pak je dat aan? Hoe maak je van je tuin JOUW tuin?

Je hebt grootse plannen:

  • voor de kinderen moet er voldoende plek zijn om te spelen, maar jij wilt ook lekker met vrienden kunnen borrelen;
  • een lekker terras, liefst met overkapping zou wel fijn zijn;
  • ook wil je wel een pluktuin en niet te vergeten een buitenkeuken;
  • en hoe leuk zou het zijn als je daar eten uit eigen tuin kunt bereiden, dus een plek om groenten te verbouwen zou ook wel prettig zijn.

Veel wensen dus, maar hoe krijg je dat allemaal in je tuin? Is je tuin groot genoeg, maar weet je niet hoe je er een gezellig geheel van kunt maken? En welke planten gaan het goed doen in jouw tuin? Je wilt natuurlijk niet elk jaar nieuwe planten aanschaffen omdat ze het weer niet overleefd hebben. 

Je vindt het leuk om zelf ook iets te doen, maar je kan wel wat hulp gebruiken. Maar om nou een tuinontwerper in te schakelen…

Bij mij kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt, daardoor houd je grip op de kosten:

  • heb je zelf al het een en ander uitgedacht maar loop je vast? Dan heb je misschien wel genoeg aan een uurtje brainstormen met mij en kun je daarna weer zelf verder. Net als bij interieur kun je ook voor je tuin kiezen voor een online-advies van een uur. Je kunt alles vragen over de inrichting of beplanting van je tuin en ik garandeer je: daarna sta je te springen om aan de slag te gaan met alle tips die je krijgt;
  • weet je echt niet hoe je je tuin in moet richten of liggen jullie wensen mijlenver uit elkaar? Bij mij kun je kiezen voor een grove schets van de indeling, maar ik maak net zo lief een uitgewerkte tekening met maten voor je of 3D-tekeningen zodat je een beter beeld krijgt hoe het eruit gaat zien;
  • wil je zeker weten dat je de goede planten, en vooral ook de juiste plek kiest, zodat je er jaren van kunt genieten in plaats van volgend jaar tot de ontdekking te komen dat een groot deel niet weer op komt? Kies voor een beplantingsplan waarbij ik globaal aangeef waar je welke planten zet of een volledig uitgewerkt beplantingsplan inclusief genummerde plantenlijst en benodigd aantal planten.

Of het nu je eerste tuin is of dat je situatie veranderd is: samen met jou zorg ik dat je volop kunt genieten van JOUW tuin. Voor de prijzen klik je op deze link.