| |

Milaan Salone di Mobile 2015

Afgelopen week vond in Milaan de Salone di Mobile plaats. Dit is werelds grootste beurs op het gebied van meubels en design. Tot nu toe moet ook ik het met plaatjes doen, maar een bezoek hieraan staat zeker hoog op mijn verlanglijstje. Het schijnt echt een belevenis te zijn en als rechtgeaarde interieurstylist moet ik hier echt een keer naar toe. Maar zoals gezegd:  dit jaar blijft het bij plaatjes doen en ik wil er graag een aantal delen, die misschien niet zo bekend zijn, maar waar ik zelf erg vrolijk van wordt. En volgens mij passen ze ook nog eens perfect bij elkaar.

Een combinatie van de Side Comfort van het Duitse Zeitraum met stoel Felix van Frederic Richard voor het Belgische Per/Use lijkt mij helemaal niet gek. En daar staat dan de salontafel Levels van Lucie Moldova & Dan Yeffet (ook Per/Use) volgens mij heel mooi bij.

Zeitraum 2 - Stylepark kopie
Side Comfort – Zeitraum
Felix - Frederic Richard - Per Use
Felix – Frederic Richard – Per Use

En dat dan gecombineerd met de bijzettafel Lavastone van Cappellini.

Cappellini coffetable lavastone - Stylepark

En kies ik voor de Etna vases van ook weer  Frederic Richard voor Per/Use

Per Use - Etna vases kopie

of toch maar voor de 100 SAND van Annabella Vivas:

100-SAND-Annabella-Vivas_img500 kopie

Hoewel: als we  nu ook de e15 van David Chipperfield neerzetten? Dan hebben we ruimte zat voor alle de vazen.

David Chipperfield - e15 - Stylepark kopie

En natuurlijk mag een mooie lamp niet ontbreken. Misschien de 30-degrees van studio Johan van Hengel?

30-degrees-by-johan-van-hengel-04 kopie

Genoeg moois om over te dromen in elk geval. En sparen voor een bezoekje aan misschien wel de volgende Salone.

 

Vergelijkbare berichten