Over mij

Ik ben Sanneke Heij. Sinds 2010 woon ik in Voorst, tussen Apeldoorn en Zutphen. Bij het bouwen van ons nieuwe huis hadden we redelijk de vrije hand wat betreft de plaats van de keuken, de woonkamer, of we de slaapkamer en badkamer boven of beneden wilden hebben, enz. Al doende realiseerde ik me weer hoe leuk ik het altijd vond om kamers in te richten en tuinen te ontwerpen.

Omdat ik wel weer zin in leren had, besloot ik de opleiding voor Lifestyleadviseur aan de Interieuracademie in Doetinchem te gaan volgen. En wat blijkt: het inrichten van huizen en tuinen vind ik nog leuker dan ik altijd al dacht. Reden om STHY Interieur en Tuin op te zetten. De letters STHY staan voor mijn initialen en, min of meer verbasterd, mijn achternaam. Verder staan ze voor:

Styling, Tuin, Huis en Your (oftewel: Jouw)

In gesprek met jou probeer ik erachter te komen welke wensen jij precies hebt. Wat wil jij in en met de ruimte doen en wat kan er? Om deze twee dingen samen te laten vallen, is elke keer weer een leuke uitdaging. Soms is de wensenlijst gewoon te groot voor de ruimte, maar dan probeer ik een zo goed mogelijk alternatief te bieden. Het uiteindelijk resultaat is Jouw huis, Jouw tuin.

Op TV, in woonbladen, op Social Media: overal kun je ideeën opdoen. Maar inmiddels zie je door de bomen het bos misschien niet meer. En daar komt STHY om de hoek kijken. En het unieke is dat STHY kan ontwerpen voor huis en tuin.

En de grootte van je huis of tuin maakt echt niet uit. En de hoogte van je budget al helemaal niet: ook met een wat kleinere beurs zijn er zeker mogelijkheden. Heeft je badkamer een opknapbeurt nodig, wil je weten welke kleur je het best kunt gebruiken, het kan allemaal. Gaat je hele tuin op de schop of heb je alleen wat beplantingsadvies nodig: laat het me weten en ik kijk wat ik voor je kan doen. Wil je meer weten over de kosten, daar kan je hier meer over vinden.

Neem ook gerust contact met me op, telefonisch of per mail. Kijk anders  gerust eerst even rond op deze site, bijvoorbeeld in mijn portfolio. Je kunt me ook volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren