|

Steeds meer glazen stolpen

In mijn eerste bericht over huisjes in huis op Facebook (2 september) kondigde ik het al aan:  volgens mij zijn glazen stolpen een nieuwe trend aan het worden .

Doordat ik steeds zoveel ander materiaal had, kwam het er niet eerder van, maar ik had nog steeds het plan er een blog aan te wijden. Zeker nu met de kerst in aantocht (sorry, ikzelf ben nog lang niet zo ver, eerst Sinterklaas, maar op Pinterest en Instagram zie ik steeds meer Kerstbeelden), kun je er niet meer omheen. De stolpen met Kerstversiering bewaar ik voor een volgende keer, maar wat voorbeelden zo door het jaar heen wil ik toch wel laten zien.

stolpen rij 1-klein2Je kunt een stolp heel goed gebruiken om kleine dierbaarheden of verzamelingen op een leuke manier uit te stallen. Voordeel 1:  als je er genoeg van hebt, zet je er gewoon iets anders onder en het ziet er meteen anders uit. Voordeel 2: je hoeft alleen de stolp af te stoffen. De items eronder kun je negen van de tien keer overslaan. Ik kan helaas de foto niet meer terugvinden, maar ik heb zelfs een foto gezien waarbij de stolp was gevuld met garenklossen in allerlei, bij elkaar passende kleuren.

stolpen rij 2 klein

Je kunt natuurlijk willekeurige spulletjes onder de stolp leggen, maar je kunt ook de kleuren van je  interieur erin terug laten komen en zelfs in de badkamer kun je er een plek voor vinden.

stolpen rij 3 klein

Ook leuk: gebruiken als plantenbak of terrarium.

stolpen rij 4 klein

Kortom, mogelijkheden te over.  Gebruik je fantasie en maak er wat moois van! Kleine moeite, groot plezier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten