Tuinontwerp

Tuinontwerp

Je wilt het ontwerp van je tuin veranderen en je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Je kunt kiezen voor de volgende opties:

 • Advies over een deel van je tuin, maximaal 20m2. (€59,50)
  We komen thuis bij je langs voor een adviesgesprek van ongeveer een uur waarin we je tips geven wat je kunt doen met die moeilijke hoek in je tuin. 
 • Tuinschetsservice aan huis (€152,50*)
  We vragen je van tevoren een plattegrond (liefst op schaal), een moodboard en een pakket van eisen aan te leveren**. Op basis hiervan maken we in ongeveer 2 uur tijd een grove tuinschets zodat je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden van je tuin. **hoe je dat doet wordt uiteraard  van tevoren uitgelegd. 
 • Tuinontwerp-op-maat (€275*)
  Wil je dat we de tuinschets voor je uitwerken naar een ontwerp op schaal, dan kan dat natuurlijk ook! Je krijgt een ontwerp waarmee je zelf aan de slag kunt.

*Bij alle bovenstaande opties geldt dat wanneer de afspraak langer duurt dan de gestelde tijden, er per kwartier €12,50 extra in rekening kan worden gebracht. Bij de prijzen is uitgegaan van een gemiddelde tuin van ongeveer 100m2. 

 • Volledig tuinontwerp (offertebasis)
  Ben je op zoek naar een volledig tuinontwerp op schaal, inclusief materialenoverzicht en kostenraming, dan maken we graag een offerte voor je.
 

Ja, ik wilUw naam *

Uw e-mailadres *

["Verzenden"]