Volledig tuinplan

Tuinplan

Je wilt het ontwerp en de beplanting van je tuin veranderen en zoekt hierbij hulp van een professional. Bij STHY Interieur en tuin kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Schetsservice aan huis (€185*)
    We vragen je van tevoren een plattegrond (liefst op schaal), een moodboard en een pakket van eisen aan te leveren**. Op basis hiervan maken we in ongeveer 3 uur tijd een grove tuinschets inclusief suggesties voor beplanting zodat je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden van je tuin. **hoe je dat doet wordt uiteraard van tevoren uitgelegd. 
  • Tuinplan-op-maat (€345*)
    Wil je dat we de tuinschets voor je uitwerken naar een ontwerp en beplantingsplan op schaal, dan kan dat natuurlijk ook! Je krijgt een tuinplan waarmee je zelf aan de slag kunt.

*Bij alle bovenstaande opties geldt dat wanneer de afspraak langer duurt dan de gestelde tijden, er per kwartier €12,50 extra in rekening wordt gebracht. Bij de prijzen is uitgegaan van een gemiddelde tuin van ongeveer 100m2. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

  • Volledig tuinplan (offertebasis)
    Ben je op zoek naar een volledig tuinplan op schaal, inclusief plantenlevering, materialenoverzicht en een kostenraming, dan maken we graag een offerte voor je.

Ja, ik wil


Uw naam *

Uw e-mailadres *

["Verzenden"]