TUINONTWERP

Je wilt het ontwerp van je tuin veranderen en je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Bij STHY interieur en tuin kun je kiezen uit de volgende opties:

 • Online tuinadvies: € 95 – Aan de hand van foto’s en je wensenlijst krijg je een uur online advies en tips over alles wat je maar wilt weten over je tuin: van de indeling van je tuin tot de styling van je tuinkamer;
 • Tuinschetsservice aan huis: € 195 plus reiskosten* – Je levert van tevoren een plattegrond (liefst op schaal)**, een moodboard en je wensen- en eisenlijstje aan. Op basis hiervan maak ik in ongeveer 2 uur tijd een of meerdere schetsen zodat je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden van je tuin;
 • Tuinontwerp-op-maat: vanaf € 325 – Ik werk de door jou gekozen schets uit op schaal, voeg de maten toe en maak max. 2 3D-tekeningen, zodat je een beeld krijgt hoe het er echt uit gaat zien.
 • Eventuele extra 3D-tekeningen kosten € 35,= per stuk

* de eerste 25 km zijn vrij, daarboven reken ik € 0,35 per kilometer **hoe je dat doet leg ik van tevoren uit

BEPLANTINGSPLAN

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Beplantingsplan-300x206.png

Je wilt de beplanting van je tuin veranderen maar welke plant zet je nu waar? STHY interieur en tuin biedt de volgende mogelijkheden:

 • Online tuinadvies: € 95 – Aan de hand van foto’s en je wensenlijst krijg je een uur online advies en tips voor de beplanting van je tuin: van snoeitips tot de beste plek voor een specifieke plant, bedenk het maar.
 • Beplantingsplan basis € 245 plus reiskosten* – Ik ontvang graag van tevoren een plattegrond (liefst op schaal)**, een moodboard en je wensen- en eisenlijstje. Op basis hiervan maak ik in ongeveer 2 uur tijd een grove indeling van planten zodat je je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden van je tuin.
 • Beplantingsplan plus vanaf € 375 – Als hierboven maar met een genummerde plattegrond en een lijst met het juiste aantal planten.

* de eerste 25 km zijn vrij, daarboven reken ik € 0,35 per kilometer **hoe je dat doet leg ik van tevoren uit

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Ja, ik wil