Kosten tuinadvies

TUINONTWERP

Je wilt het ontwerp van je tuin veranderen en je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Bij STHY interieur en tuin kun je kiezen uit de volgende opties:

 • Online tuinadvies: € 125 – Aan de hand van foto’s en je wensenlijst krijg je een uur online advies en tips over alles wat je maar wilt weten over je tuin: van de indeling van je tuin tot de styling van je tuinkamer;
 • Tuinschetsservice aan huis: € 225 plus reiskosten* – Je levert van tevoren een plattegrond (liefst op schaal)**, een moodboard en je wensen- en eisenlijstje aan. Op basis hiervan maak ik in ongeveer 2 uur tijd een of meerdere schetsen zodat je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden van je tuin;
 • Tuinontwerp-op-maat: vanaf € 375 – Ik werk de door jou gekozen schets uit op schaal, voeg de maten toe en maak max. 2 3D-tekeningen, zodat je een beeld krijgt hoe het er echt uit gaat zien.
 • Eventuele extra 3D-tekeningen kosten € 35,= per stuk

* de eerste 25 km zijn vrij, daarboven reken ik € 0,35 per kilometer **hoe je dat doet leg ik van tevoren uit

BEPLANTINGSPLAN

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Beplantingsplan-300x206.png

Je wilt de beplanting van je tuin veranderen maar welke plant zet je nu waar? STHY interieur en tuin biedt de volgende mogelijkheden:

 • Online tuinadvies: € 125 – Aan de hand van foto’s en je wensenlijst krijg je een uur online advies en tips voor de beplanting van je tuin: van snoeitips tot de beste plek voor een specifieke plant, bedenk het maar.
 • Beplantingsplan basis € 275 plus reiskosten* – Ik ontvang graag van tevoren een plattegrond (liefst op schaal)**, een moodboard en je wensen- en eisenlijstje. Op basis hiervan maak ik in ongeveer 2 uur tijd een grove indeling van planten zodat je je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden van je tuin.
 • Beplantingsplan plus vanaf € 595 – Als hierboven maar met een genummerde plattegrond en een lijst met het juiste aantal planten.

* de eerste 25 km zijn vrij, daarboven reken ik € 0,35 per kilometer **hoe je dat doet leg ik van tevoren uit

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Ja, ik wil