| | | | | |

VIND JIJ OM HULP VRAGEN OOK ZO LASTIG?

bij het opmeten van de tuin vroeg ik mijn kleindochter om hulp

Om hulp vragen is lastig?

Vind jij het ook zo lastig om om hulp te vragen? Vind je dat zwak of getuigt het juist van kracht? Er wordt gezegd dat het van kracht getuigt en ik denk ook dat dat zo is, maar het blijft moeilijk. Terwijl je best weet dat het soms gewoon beter is.

Gewoon omdat je zelf even de tuin niet kan opmeten 😉 omdat je tijdelijk wat minder mobiel bent of omdat iemand anders ergens meer verstand van heeft.

Zo schakelde ik een poosje terug Businesscoach Jolanda Wicherson in om mij te helpen bij het maken van keuzes. Dat vind ik namelijk best lastig.

Met haar hulp zocht ik o.a. uit welke Social media kanalen voor mij het beste werken. Hoe en waar ik kan ik me het beste kan laten zien.

Jolanda was ook een stok achter de deur om niet te blijven hangen in de details…. Ik ben namelijk nogal een perfectionist. Wat trouwens zomaar eens de reden kan zijn dat ik dit stuk met anderhalf jaar vertraging publiceer😉..

Ga ik voor Instagram, LinkedIn of toch voor Pinterest ?

om hulp vragen als je even de weg niet meer weet is geen schande

Ik kwam er echt niet uit. Fast Forward met Facebook, Linksaf met LinkedIn of ga ik op mijn Intuïtie af op Instagram?

En als ik dát doe, sla ik dan ook Rechtsaf met Reels?

En wat als ik mijn Pad vervolg met Pinterest?

Volg ik de Weg van de Website en ga ik de Brug over en schrijf ik Blogs? 

Weet jij het ook even niet meer?

Ook bij het inrichten van je interieur en je tuin is het soms lastig om keuzes te maken. Kies je voor Lekker Loungen of Romantisch schommelen? Wordt het Ibizastyle? Bohemian? Pittoresk? Of valt jouw keus op Waanzinnig strak?

Wordt je tuin een speeltuin of een leeftuin? Is je huis een hindernisbaan of een modelwoning?

om hulp vragen als je door de bomen het bos niet meer ziet is geen schande

Test je steeds weer andere kleuren uit of weet je precies welke kleur je op de muur wilt? Heb je geen idee waar je al het speelgoed moet laten, lijkt je huis geregeld ontploft, maar weet je niet wat nou de beste oplossing is? Pluis je van alles uit, maar zie je, net als ik met de Socials, door de bomen het bos niet meer? Zit perfectionisme jou misschien ook in de weg?

Om hulp vragen is geen schande hè?

Mijn oplossing? Vraag hulp!

Ik heb ervoor gekozen om een businesscoach in te schakelen om mij te helpen. Zo kwam ik er achter wat ik het beste zelf kan doen en waarvoor ik beter hulp in kan schakelen. Daardoor ik mij kan focussen op wat ik goed en zelf kan zoals tuinen ontwerpen en interieurs stylen en daarmee anderen te helpen met het maken van hun keuzes. Dat gaat me namelijk een stuk beter af.

Hoe zit het met jou? Heb jij last van keuzestress als het om je huis of je tuin gaat? Of kun je wel wat hulp gebruiken? Misschien is een kleine tip of een uurtje sparren al voldoende om je verder op weg te helpen. Dus heb je vragen stel ze gerust. Ik help je graag. En als ik het antwoord niet direct weet zoek ik het voor je op.

P.S. wat keuzes maken betreft: ik kan, of liever wíl niet kiezen tussen interieurs stylen of tuinen ontwerpen. Ze vullen elkaar gewoon heel mooi aan.

Groeten van Sanneke

Vergelijkbare berichten