| | | | |

Over eieren, paashazen en meer

Meestal blijft mijn paasversiering beperkt tot een paastak en zelfs dat niet eens altijd, maar deze mooierd kon ik een paar weken geleden  op de Lentefair hier in de buurt niet voorbij lopen.

STHY Interieur en tuin

Toen ik vorige week ook nog een paar mooie takken vond bij de kweker waar we een oude perenboom kochten, dacht ik klaar te zijn voor Pasen.

STHY Interieur en tuin

Zoals gewoonlijk haalde ik deze week mijn beschilderde eieren tevoorschijn, ooit voor mijn verjaardag gekregen van een goede vriendin. Nou haal ik in principe niets weg als er kleine kinderen komen. Kwestie van leren dat ze ergens niet aan mogen komen. Dat deed ik bij mijn eigen kinderen en dat doe ik dus ook bij mijn kleinkinderen.  Maar om de kat nou op het spek te binden….. Ik hing deze dus alleen even voor de foto tussen mijn boeket van Bloomon.

Met in elk geval een, en misschien wel twee of drie kruipertjes in de familie, leek het me toch beter  een veiliger plekje op te zoeken.

STHY Interieur en tuin

Dus dit jaar hangen deze in mijn Paastakken (wie wat bewaart, heeft wat).

STHY Interieur en tuin

Volgend jaar hang ik de andere wel weer op, of misschien trakteer ik mezelf dan wel op deze mooie hangers van Hella Duijs.

Lisanne van de Klift

Overigens bedenk ik me nu, dat ik voortaan dus takken uit onze eigen perenboom kan gebruiken. Vind ik een stuk mooier dan takken van de krulhazelaar. Bovendien zijn ze een stuk steviger.

Mocht je nog op zoek zijn naar leuke Paasversiering trouwens: wat dacht je van deze slinger van paashazen?

De DIY hiervan vond ik bij BijDeb. En wat dacht je van haar eierdopjes? Die zijn toch te leuk?

BijDeb

Sowieso een aanrader om eens op haar site te kijken als je iets leuks zoekt voor de feestdagen of gewoon voor je eigen feestje.

Bij yourdiyfamily zag ik deze eieren voorbijkomen. Heel anders, maar ook heel leuk.

YourDIYFamily

En mocht je niet zo van het zwart-witte zijn: misschien kun je wat met deze gekleurde eieren, die ik op Instagram zag ik bij Dille en Kamille. Ik ben trouwens benieuwd of het Yvestown nog lukt rose eieren te maken.

Yvestown voor Dille en Kamille

Zelf denk ik erover om deze nog neer te zetten, maar dan met gele tulpen en uiteraard gele en groene eieren. Met de tips hierboven moet dat lukken. Het moet natuurlijk wel in het kleurenpalet blijven passen (lol).

Makinglemonade via Rangirangi

Fijne Paasdagen!

O, en nog even voor de duidelijkheid: voor de namen die ik noem word ik niet betaald 🙂

Sanneke

Vergelijkbare berichten